dimecres, 23 de novembre del 2016

XXI Fira d’Hivern i altres activitats


Els dies 19 i 20 de novembre es va celebrar la XXI Fira d’Hivern de Balsareny. Des del dia 18 hi havia atraccions per als infants. Dissabte es va presentar l'espectacle infantil i familiar "Animació per la mainada... i més grandets" de Jaume Barri, i després hi va haver unTast de Vins del Petit Celler. El diumenge al matí la plaça de la mel es va omplir de paradetes i botigues d'artesans d'arreu; i es va celebrar l’espectacle de sensibilització "El Planter Antirumors", a càrrec de l'equip de clowns de l'Institut Diversitas. A la tarda, al Sindicat, la programació de "Tempo" va presentar l’espectacle de manipulació d'objectes "Faboo, el encanto de la imaginación".

El mateix dia 20, el Centre Excursionista de Balsareny va organitzar una nova caminada pel terme. Hi van participar unes trenta persones, que van gaudir d’un matí esplèndid i saludable.

Encara el mateix diumenge, la Maria, geganta de Balsareny, i la Colla de Geganters i Grallers de Balsareny, va participar a la 1a Trobada de Gegantes contra el Càncer que va tenir lloc a Barcelona. S’hi van concentrar més de cent gegantes amb l'objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer de mama.

Sarment
Fotos: Alfred Selgas





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.