dilluns, 16 de novembre del 2015

5a Caminada nocturna


Novament, des del Centre Excursionista de Balsareny, hem realitzat la Caminada Nocturna. En aquesta ocasió, la cinquena, ha estat el dia 7 de novembre. Com cada any, hem sortit a les 8 del vespre des de la plaça de la Mel, per anar caminant cap a la zona del repetidor, sopar allà i tornar. 

Tot i que aquest any el grup no era massa nombrós, unes 50 persones, vàrem tenir una gran representació de famílies amb canalla inclosa, que van gaudir molt de l’experiència de caminar per pistes i corriols amb l’única il·luminació de les nostres llanternes. 

La durada de la caminada va ser de dues hores i mitja, entre pujar i baixar i l’estoneta que vàrem dedicar, més o menys a la meitat del recorregut, per menjar una mica i recuperar les forces i energies que es van quedar pel camí. També vàrem gaudir d’una temperatura idònia per caminar i d’un cel on es podien veure gran quantitat d’estrelles.

Esperem que en la següent ocasió puguem tornar a ser força colla i tornem a gaudir dels nostres paratges de nit. Fins la propera.

Text i foto: Centre Excursionista de Balsareny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.