dissabte, 1 de març del 2014

Balsareny, de Carnestoltes


Un any més, la rua del Carnestoltes ha desfilat pels carrers de Balsareny i hi ha aportat alegria i color. Potser amb alguna comparsa menys que altres anys, la participació ha estat alta i el conjunt ha animat una tarda un xic fresca. Entre moltes altres disfresses, s’hi han vist divertides colles de pirates, espantalls, víkings, pallassos, patates de Mr. Potato, extraterrestres, presidiaris, monstres i zombies, jocs de taula, pingüins, óssos, mexicans, bruixes, princeses, cavallers templers, senyals de trànsit, cors de cartes de pòquer, una tribu de caníbals, un grup de clons de Michael Jackson, unes simpàtiques papallones i fins un gos que vol fitxar pel Barça. Tot amb molta gresca, balls i cançons i ganes de passar-s’ho bé. A la nit, el sopar i el ball amb DJ Carles i Dani Màgik han tancat la celebració. Les comparses guanyadores van ser: primera, els Piungüina; segona, els extraterrestres; tercera, els Senyals de Trànsit. Cal agrair l’èxit de la festa als organitzadors i felicitar tothom qui hi ha participat disfressant-se.



































Sarment
Fotos: Sarment i A. Selgas


4 comentaris:


  1. Que fantàstic!!

    Jo em vaig posar al costat d'un nen vestir de Spider-Man i li parlava tota l'estona i ell no deia res. Al cap d'uns minuts apareix en Roger, el nét, també vestit igual.
    Visca la Festa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquestes coses passen, i de vegades t'arrisques a ficar-te de peus a la galleda.

      Elimina
  2. Gran feina d,akest reporter, k va saber captar els millors moments de la festa....

    ResponElimina
    Respostes
    1. El repòrter ens ha demanat un plus de perillositat, per haver d'enfrontar-se a uns zombies tan horribles. :-)

      Elimina

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.