dimarts, 18 de març del 2014

Susanna Aguirre, estètica i salut

ENTREVISTA


Susanna Aguirre, atenció estètica i de salut

Susanna Aguirre i Torrabadella, nascuda a Manresa el 6 de desembre de 1979, va estudiar primària a l’Escola Pública Sant Ignasi de Manresa i secundària a l’Escola Lacetània. D’estudis superiors compta amb el mòdul de Grau Mitjà en Estètica (modulació Estètica cursat a Cristabel). Actualment és autònoma i regeix el Saló de Bellesa situat al número 2 del carrer del Nord de Balsareny, en l’antic immoble on hi havia hagut l’antiga Biblioteca. Tal i com ens diu, «vaig tenir la sort de poder trobar unes instal·lacions molt agradables per la seva ubicació i confort». En les hores disponibles de lleure ens comenta que «m’agrada molt poder passar-m’ho amb la família sense preferències de què fer i com». Referent a la lectura, ens confirma que li agrada llegir, però que no ho pot fer tant com voldria. El darrer llibre que ha llegit és Generació Sandwich, de Milagros Álvarez Gortari.

—Digueu-nos, en primer lloc, quins són els serveis que podem trobar a la vostra sala de bellesa?

—En aquest món de l’estètica es tracten uns mètodes d’eficiència i gratificació saludables, que proporcionen a la persona un gran sentit: el sentit de trobar-se amb aquelles faccions que et fan sentir bé. Aquestes són les següents: depilacions, manicures, pedicures, depilacions làser, tractaments facials i corporals, permanent i tint de pestanyes, massatges i serveis de dietètica.

—Tots els tractaments són a llarg termini o també n’hi ha de més immediats?

—Bé, avui dia podem trobar molts tractaments, tant facials com corporals, d’efecte immediat; com, per exemple, els antiarrugues, normalment utilitzant l’aparellologia, que funcionen molt bé. I respecte a altres tractaments, cadascú en pot seguir un o altre, depenent de les seves necessitats.

—Vau exercir la vostra professió en algun altre lloc abans de venir a Balsareny?

—Sí, en el meu currículum hi compten 10 anys treballats a Manresa amb la mateixa raó social i d’autònoma, tal com soc aquí Balsareny.

—Com és que vau arribar a un poble com Balsareny i quan ho vau fer?

—Bé, sóc al vostre poble per la raó del meu festeig amb un balsarenyenc, amb qui passat un temps em vaig casar. I avui dia gairebé ja fa 5 anys que hi sóc per raons de treball, tot i que visc a Santpedor.

—Ja per acabar, digueu-nos el vostre horari professional en què podem venir a fer-nos el tractament desitjat.

—L’establiment és obert al públic de dilluns a divendres des de les 9 del matí fins a les 12:30, i a la tarda, des de les 3 fins a les 7. Els dissabtes obro els matins de 9 a 13. Ara bé, en tots els casos intento adaptar-me sempre als meus clients.

Josep Gudayol i Puig


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.