diumenge, 24 de juny del 2012

El racó de mossèn Joan

SOCIETAT


Tal com s'havia anunciat quan se li va fer l'homenatge (vegeu Sarment de desembre 2011), el dia 24 de juny de 2012, festa de sant Joan, s'ha inaugurat una placa de carrer que designa amb el nom de “El racó de Mn. Joan” la baixada (escales i rampa) que hi ha entre la Llar parroquial i la casa rectoral, baixant cap al Repeu; un espai decorat fa anys per mossèn Joan Bajona i on hi ha el local social de l’Agrupament Escolta Guillem de Balsareny.




L’acte va tenir lloc en sortint de missa de dotze i hi van assistir, sota un sol de justícia, nombrosos balsarenyencs que s’hi van voler sumar. La placa, dissenyada per mossèn Joan, va ser fixada al seu lloc per ell mateix, que sempre ha tingut a bé anomenar-se paleta; i va comptar amb l’ajut de dos manobres solvents, l’Emilià Dolado i el Jaume Rabeya, dalt d’un elevador manejat pel Jordi Santasusana.


En acabar, les corals Sant Esteve i Ametllers, que dirigeix mossèn Joan,  i tots els assistents, van cantar Els Segadors, i l’alcalde, Jaume Rabeya, va dobsequiar els presents amb un tall de bona coca de sant Joan.


SarmentFotos: Sarment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.