dimarts, 20 d’octubre del 2020

La veu del campanar

Trobada a la capella del Castell  

Va tenir lloc el dia 8 de setembre amb la celebració de l’Eucaristia a les 5 de la tarda. Enguany es va fer a l’exterior per raó de la pandèmia. En acabar es va entrar a fer una salutació a la Mare de Déu i es va donar un punt record amb la imatge de la Mare de Déu i un pensament del bisbe Pere Casaldàliga.  

A partir del dimarts 6 d’octubre, el pelegrinatge-romeria a la capella del Castell té lloc a la tarda. Es sortirà de la plaça Ricard Viñas a 2/4 de 4 de la tarda per començar la pregària del rosari i del Mes de Maria a les 4. Cal que ho tinguem present. 


Vida Creixent 

La darrera trobada del grup va ser el divendres 9 d’octubre, a les 5 de la tarda, a la Llar parroquial. Del llibret “L’harmonia de la teva vida” es va tractar el punt primer: “Soroll, el caos de la meva vida”.

 

Catequesi 

Es preveu de començar algun dels grups en aquest mes d’octubre: concretament el segon curs de Confirmació i el segon de Catequesi, corresponent a 4rt de Primària.  Els altres, més endavant. Ja s’avisarà mitjançant un comunicat.

 

Llista-servei d’escolans/es 

Es preveu de reprendre-la a partir del mes de novembre.

 

Trobada grup evangelitzador  

Va tenir lloc el passat 17 de setembre. Es van anar concretant les propostes de caire evangelitzador per anar tirant endavant. Una d’elles està prevista per al dia 21 de desembre, dilluns, a les 9 del vespre, de la qual ja anirem informant més endavant. Les altres fan referència a l’any 2021.

 

Full Diocesà-Sarment  

Està disponible cada setmana a les tauletes del temple i també a l’estanc Casaldàliga. També hi ha la possibilitat de rebre’l cada setmana al propi domicili fent una subscripció de tot l’any. Una bona manera de rebre formació és la lectura cada setmana del Full Diocesà, el qual té diverses seccions tant de caire formatiu com informatiu.

 

Rober de Càritas 

Als baixos de la rectoria. Obert cada dilluns de les 4 a les 6 de la tarda.

 

Bústia de suggeriments  

Sempre que tingueu algun suggeriment de cara a millorar el servei pastoral de la nostra parròquia, podeu dipositar-lo a les caixes de l’ajuda a l’Església del temple o bé fer-lo arribar a aquest correu electrònic: abonettrilla@hotmail.com 

 

Mn. Antoni Bonet i Trilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.