dimecres, 30 de setembre del 2020

Higiene, repòs matinal i de capvespres

BALSARENY AVUI

Com he dit sempre, aquesta secció amb la notícia al servei del poble, de nou em plau recordar que en la passada edició de juliol i agost feia referència al fet que els bancs de les places de Balsareny mostraven una pobresa sanitària. Doncs bé, avui ens hem de felicitar per la renovació dels bancs situats a la plaça de la Mel, que han sigut canviats per uns de nou disseny que faciliten un repòs matinal i de capvespres més bo.

Als pobles com el nostre tenim la sort que en èpoques de calor desmesurada podem gaudir d’una franca conversa amb els veïns, on la companyia i el canvi d’impressions es fa possible gràcies al fet que gairebé ens coneixem tots. En aquests dies, joves i grans podem fer realitat la convivència enriquidora acompanyada d’una salutació de bon dia o bon vespre.

Gràcies, doncs, als responsables d’aquesta millora; però em plau recordar que ens queden alguns llocs de repòs (com els bancs de la plaça Onze de Setembre, per exemple) que segueixen fins a l’hora d’escriure aquestes ratlles necessitant un pintat higiènic renovador, o la renovació.

“Balsareny Avui”, trist, però acceptant la realitat d’aquests últims mesos, reivindica que el fet social, cultural i econòmic dels nostres pobles torni a ser el bé racional que amb tant d’esforç havíem aconseguit. Ja podem veure portes obertes a la Biblioteca Municipal, fets lúdics i de tradició recuperats al Sindicat i el CAP en funcionament, malgrat els serveis a través de les noves tecnologies; s’ha de tornar al tu a tu personal amb el teu metge. Som-hi, tot per Balsareny.

Josep Gudayol i Puig

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.