divendres, 29 de maig del 2020

Nota del Casal Verge de Montserrat de Balsareny

En referència a la carta apareguda en la revista “Sarment”  de Balsareny del mes d’abril, manifestem que ens dol la mort d’en Ventura Rodellas Llobet com la de les altres persones que ens han deixat en aquesta etapa marcada per la pandèmia que tantes conseqüències ha comportat, així com efectes negatius ens està deixant.

El Casal Verge de Montserrat està convençut que tant els treballadors d’atenció directa als residents, personal d’administració i serveis, com l’equip directiu han procurat donar el millor de si mateixos tot estant exposats al contagi en uns moments especialment difícils, durs i compromesos la qual cosa cal agrair profundament.

Respecte al tracte i la comunicació amb els familiars, ens dol que algú hagi pogut tenir una percepció negativa. Hem fet tots els esforços possibles en aquest sentit en totes les ocasions. Lamentem profundament que en aquests moments tan delicats s’hagi pogut tenir aquesta sensació. Tenim el convenciment que sempre s’ha actuat de la millor manera possible i s’ha prioritzat l’atenció directa de totes les persones residents, que en cap cas els ha faltat aquesta atenció.

El Casal es fa ressò de la situació extrema que les residències de tot el país han hagut d’afrontar a causa d’aquesta malura que ha estat especialment cruel amb la gent gran. El reportatge “Residències, els grans oblidats” emès per TV3 en el programa “30 minuts” el dia 10 de maig, fa un recull d’aquesta desafortunada situació. 

Esperem que aquesta malaltia reverteixi de manera definitiva en poc temps.



Casal Verge de Montserrat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.