dijous, 19 de març de 2020

Esgriolem - Pere Casaldàliga


Les causes de Pere Casaldàliga

La pàgina de Facebook d’Esgriolem! ha acollit aquest mes diverses aportacions de Jordi Vilanova, en relació a la convocatòria, primer, i a la celebració, després, de la reunió oberta al públic del 7 de març per compartir idees sobre com fer més present a Balsareny la personalitat i les causes de Pere Casaldàliga. La reunió, coordinada per Balsareny Educa amb la col·laboració d’Esgriolem i del CCB, es va celebrar amb una notable assistència de persones interessades, entre les quals membres de la família Casaldàliga i de l’Associació Araguaia. En trobareu en aquest butlletí una ressenya específica, aquí.

I una aportació complementària ha estat la de Ramon Bessa, informant d’una proposta de Geocaching (vegeu Sarment, núm. 490, juny 2019), en què ell ha disposat fins a 19 “cachés” o objectes amagats en diferents localitzacions; en cada un dels quals, anomenats “misteris”, el buscador que els troba ha de respondre unes preguntes sobre la vida i l’obra de Pere Casaldàliga per tal d’obtenir les coordenades del següent objecte a cercar.

Finalment, Dani Obiols hi ha publicat la nota informativa de l’Ajuntament de Balsareny de 13 de març de 2020 podant al dia la informació sobre el coronavirus, de què també parlem en altres pàgines.

R.C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.