dilluns, 18 de febrer del 2019

La veu del campanar


Activitats parroquials


Diumenge, dia 3 de març  Ràdio Balsareny (107,1 FM): programa de la Parròquia de Balsareny. De les 10 a ¼ d’11 (10:15).

Inici de la quaresma: Dimecres de Cendra. Dia 6 de març. A l’Eucaristia, de 2/4 d’11 del matí (10:30), a l’església parroquial es farà la benedicció i la imposició de la cendra al cap.

Trobada infants de catequesi. Es farà al Santuari de Sant Ramon (comarca de la Segarra) el dia 9 de març, dissabte. Començarà a les 10 del matí per acabar a les 5 de la tarda. És una trobada a nivell del bisbat de Solsona.

MISSA DE LA VIGÍLIA A LES 8 DEL VESPRE. A partir del dia 9 de març, dissabte.

Eucaristia al Casal Verge de Montserrat: dimarts, dia 12 a les 5 de la tarda, a la sala del Centre de dia. És oberta a tothom.

 Mn. Antoni Bonet i Trilla


Escrit del bisbe Pere Casaldàliga

«Aquí indicaré les 7 característiques de la vida de Jesús que més em commouen, que em comprometen més i també que més m’entusiasmen.

1.      Encarnació. Vivència històrica. Inculturació. Ser d’un poble, tenir una cultura, viure el seu temps i la seva gent. Ser tan humà, tant com nosaltres, de la nostra mateixa raça.

2.     Fidelitat en el servei. Viure per servir el Pare i els germans/germanes. Ser fidel en aquest servei fins al final, fins a la mort en creu.

3.     Comunió amb el Pare. Acollida dels germans/germanes, sobretot els més pobres i marginats. Per tant, oració, misericòrdia i tendresa.

4.     Llibertat de Pobre. Lliure davant de qualsevol legalisme, de qualsevol poder, de qualsevol interès. Els auténtics pobres són els auténticament lliures. I només els lliures de de debó poden ser pobres evangèlics.

5.     Novetat. Irreductible. Que va més enllà de tots els esquemes i ens renova i fa que tot sigui nou.

6.     Conflictivitat. Radicalitat. Vida en creu.

7.     Força en l’Esperit. Que venç el pecat, la captivitat i la mort. Causa de la nostra esperança, garantia de la victòria de l’amor.» 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.