diumenge, 10 de febrer del 2019

IX Concert de Joves Pianistes (Sala Piano)

EMMB



Aquest passat diumenge 10 de febrer, s’ha celebrat a la Garriga de Castelladral, amb un gran èxit d’assistència, la 9a edició del Concert Sala Piano de Joves Pianistes (Piano & Company), on hi han participat alumnes de l’Escola Municipal de Música de Balsareny, conjuntament amb altres alumnes procedents d’una dotzena d’escoles de Música pertanyents a la Catalunya Central.

Aquest acte, que es porta a terme de forma anual i que ha esdevingut data ineludible en el calendari musical, va néixer l’any 2010 com una trobada de pianistes. Any rere any, s’ha anat reinventant i consolidant, buscant un format original i innovador amb l’objectiu primordial d’enriquir i fer gaudir els joves músics participants. Cal destacar que l’Escola Municipal de Música de Balsareny ha passat a formar part de la Comissió Organitzadora, assolint d’aquesta manera un paper rellevant en el desenvolupament d’aquesta i de futures edicions.

Enguany, la idea clau ha estat el fet de donar rellevància al concepte de compartir. Per aquest motiu, en el concert varen participar-hi instrumentistes d’altres disciplines (bateria, guitarra, violí, violoncel, flauta travessera...) amb l’objectiu de crear sinergies i fer que els joves alumnes puguin gaudir plegats de la música.


En aquesta edició, els nostres representants van ser: Sara Blanco, Arianne Borau, Paula Caballero, Sara Peix i Joan Vilà (pianistes), Núria Pinyot i Nil Codina (guitarristes) i Biel Marqués i Francesc Caballero (bateristes). Cal remarcar que tots els nostres alumnes van interpretar de forma excel·lent el repertori treballat, així que els felicitem de tot cor i els encoratgem a continuar treballant amb il·lusió per seguir gaudint de la música.

Text i fotos: Escola Municipal de Música de Balsareny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.