dijous, 20 de setembre del 2018

Quinzena Setmana de la Joventut



Un any més, el Consell de Joventut ha celebrat la quinzena Setmana de la Joventut a Balsareny, tota festiva i animada. 

Va començar el dimarts 28 d’agost amb un torneig de vòlei. 

Dimecres 29, el joc de nit. 

Dijous 30, nit de cinema amb les dues pel·lícules: “Canta” (per a públic infantil) i “No respires” (per a adults), que, com a novetat, es van projectar al Castell de Balsareny. 

Divendres 31 d’agost, a la plaça de la Mel hi va haver el sopar popular, en què aquest any es va coure un porc a l’ast; tot seguit, la mítica nit de monòlegs al Sindicat, seguida d’un DJ. 

Dissabte 1 de setembre, a les 11 del matí es va dur a terme la Garrinkana infantil; més tard, a les 4 de la tarda es va celebrar la Garrinkana per a adults. A mitja nit va tenir lloc la rebentada del porc, que obria pas al Correabeuradors, amb el Tussimòbil pel carrers del poble seguit d’un concert amb les actuacions de “Pachucos” i, en acabar, DJ. 

I el diumenge 2 de setembre, a la tarda es va fer una nova edició del Tussiquinto a la plaça Ricard Viñas.

Molta gent va participar en tots els actes o els va anar a veure. Cal felicitar tots els organitzadors per la feinada que han tingut i per la gresca que han generat. Feliç quinzè aniversari i fins l’any que ve!

Consell de Joventut de Balsareny
Fotos de la Garrinkana: Alfred Selgas






























  



 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.