dijous, 20 de setembre del 2018

Biblioteca: setembre 2018


Després del ralentí de l’estiu, la Biblioteca Pere Casaldàliga ha iniciat el mes de setembre amb molta energia  i ja us podem explicar algunes de les activitats que iniciem.



El passat 4 de setembre vam fer un taller de programació amb Scratch, dirigit al públic infantil, que va anar a càrrec de Marta Bruch. L’Scratch és un entorn de programació visual per blocs adreçat a infants i joves, que permet crear històries, jocs i animacions i compartir-les amb altres persones d’arreu del món. Així doncs, la Biblioteca es va convertir en un laboratori informàtic on 10 infants van iniciar-se en aquest entorn i van fer els primers dissenys per a futurs jocs.

Iniciem també el curs del Club de lectura fàcil que, com sabeu, fem amb alumnes de la Fundació AMPANS. Enguany, el grup ha canviat d’integrants i, per tant, encetem una nova etapa de coneixences i lectures. Ens trobarem durant més d’una hora cada dilluns a la tarda i compartirem la lectura de  llibres adaptats a persones amb dificultats lectores. El primer llibre que hem triat ha estat: ‘Robison Crusoe’, de Daniel Defoe.


També relacionat amb la lectura, el dijous 20 de setembre a les 7 de la tarda comencem les tertúlies literàries del Club de lectura de novel·la. Ara per ara som una mitjana de 12 persones que ens trobem un cop al mes i comentem la novel·la que prèviament hem llegit. El període d’inscripció és obert i, no cal dir-ho, us animem a afegir-vos-hi. Iniciarem el curs amb la lectura del llibre ‘El Silenci de les vinyes’, de Gisela Pou.

Ana Pérez, directora Biblioteca Pere Casaldàliga


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.