dijous, 20 de setembre del 2018

Els Pastorets es renoven



El diumenge 16 de setembre, l’associació Els Pastorets de Balsareny va celebrar la seva assemblea general ordinària. Un cop aprovada l’acta anterior, es va presentar i aprovar l’estat de comptes de la temporada 2017-18 i el pressupost per a la propera temporada. També es va renovar la junta directiva per un nou mandat de quatre anys.

La junta va presentar el nou director artístic per a les properes tres temporades, que és el balsarenyenc Climent Ribera, amb la col·laboració de l’Anna Obradors. En Climent havia participat en els nostres Pastorets fa uns anys, i ara, ja amb un bagatge teatral més que notable malgrat la seva joventut, hi torna com a director. Hi aporta, a més d’una enorme il·lusió i ganes de treballar, diverses propostes de renovació de l’espectacle escènic a fi de donar un aire àgil i fresc a aquestes representacions tradicionals, sense perdre’n gens l’essència i mantenint el bon ambient que hi ha entre tots els participants.  

Les funcions d’aquesta temporada seran els dies 25 i 30 de desembre de 2018 i 6 i 13 de gener de 2019.

La junta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.