divendres, 13 de maig del 2016

Ecosalut 2016














Balsareny prepara la fira Ecosalut pel cap de setmana del 11 i 12 de juny 2016

La fira sobre salut, consciència i ecologia tindrà lloc els dies 11 i 12 de Juny a Balsareny amb més de 50 conferències, tallers i activitats a la Sala Sindicat i als locals de la plaça, i també amb expositors al tram central de la plaça de la Mel.

L‘esdeveniment “Ecosalut Balsareny” vol reunir persones d‘àmbits diversos relacionats amb la salut, l‘alimentació, les diferents eines de meditació o curació del cos i la ment o el consum ecològic i responsable, elements que ens influeixen personalment i col·lectivament.

Enguany serà la primera edició al municipi de Balsareny però la fira ja té implantació a altres municipis de Catalunya com Tarragona, Terrassa, Navàs. Seran 2 dies per iniciar-se o aprofundir en àmbits com el ioga o el Nidra-ioga, les emocions, el desenvolupament espiritual, la teràpia neural, el Tai-Txi, la economia, las energies, el feng-shui, etc.

Entre les diferents activitats en podem destacar la participació d’ Arcadi Oliveres, que ens parlarà de “L'economia al servei de les persones“, David Topi “Bioritmes i teràpies energètiques”, Núria López i Pere Pascuet “Com els àngels poden canviar la nostra vida”, les activitats de meditació amb Miquel Vallès, i la presència de Jordi Planes Rovira, Dra. Maribel Calpe “Les vacunes a judici”. A més de la presència de persones provinents d‘arreu de Catalunya, Navarra, països europeus i l’Argentina, també hi ha la participació de diferents persones de la comarca i del municipi. La terapeuta nutricional Mercè Parcerisa, la professora de ioga Mercè Sensada, el professor de tai-xi David Garrucho, terapeuta de medicina xinesa Toni Quesada, els experts en geometria sagrada Rosa González, i l‘experta en musicoteràpia Elisenda Roca, la professora de bio-dansa Gemma Serra també en són alguns exemples.

La fira sobre salut, consciència i ecologia s’inaugurarà el dissabte 11 a les 9:30h, amb la presència del Sr. Alcalde Albert Neiro, i la cloenda serà el diumenge 12 a les 8 de la tarda amb el concert.

Durant els 2 dies, professionals, distribuïdors i artesans de productes sobre la salut i/o ecològics posaran les seves carpes a la plaça de la Mel.


La Fira Ecosalut té caràcter gratuït, només es demana al públic assistent que porti algun aliment per tal de poder-lo dipositar al banc d’aliments destinat a la gent més necessitada. L’esdeveniment està organitzat per l’entitat Ecosalut i té la plena col·laboració de l’Ajuntament de Balsareny, l’Empresa Santiveri i de diferents professionals i entitats del municipi i comarca.

Per a més informació: ecosalut.tgn@gmail.com

ecosalut.blogspot.com   -   facebook.com/ecosalut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.