dilluns, 25 de gener del 2016

Escola de Música













Aquest curs hem continuat amb la tònica iniciada l’any passat de dedicar més esforç a les activitats que repercuteixen en persones que no estan integrades a l’Escola de Música; són les anomenades activitats adreçades a la ciutadania i la d’aquest trimestre passat ha estat el Taller de Percussió que han seguit els alumnes de 5è de primària de l’Escola Guillem. Cada dijous, dinou alumnes venien a l’Escola de Música i durant 45 minuts practicaven música amb instruments de percussió. Vau poder veure el resultat d’aquestes dotze sessions al concert de Nadal de l’Escola de Música i al de l’Escola Guillem.

L’activitat estrella d’aquest segon trimestre serà el Taller de Percussió Corporal. Alguns de vosaltres vau poder fruir de les sessions que al novembre ens va oferir en Santi Serratosa, l’especialista més important de casa nostra. Ara, un deixeble seu, en Toni Garrido, professor de l’Escola, serà el responsable de les vuit sessions d’una hora que es faran cada divendres a partir del 15 de gener a les 20h. Es paguen dues quotes d’11,22 € cadascuna. Les inscripcions es fan a l’Ajuntament.

D’altra banda , us volem informar d’un nou grup de cant coral, el Cor Jove, adreçat a nois i noies de 12 a 18 anys i dirigit per Toni Garrido. A part dels alumnes de l’Escola de Música d’aquesta franja d’edat esperem també que us hi apunteu nois i noies del poble que vulgueu passar una bona estona i aprendre a cantar en grup amb un repertori modern i atractiu. Demaneu-nos informació!

Gener 2016
Escola Municipal de Música de Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.