divendres, 8 de gener del 2016

Els Reis de l'Orient, fidels com sempre


  


Fidels com sempre a la seva cita des de fa molts anys, els Reis de l’Orient amb la seva cavalcada màgica van arribar a Balsareny el vespre del 5 de gener. Feia bastant fred i amenaçava pluja, però els carrers es van omplir de quitxalla il·lusionada i d’adults que, per una estona, tornaven a sentir-se infants. El carro del carbó i les carrosses del príncep Assuan i els reis Melcior, Gaspar i Baltasar, amb els seus quaranta-cinc patges, van repartir molts caramels, en una cercavila animada per la també fidel banda de música de Casserres i pels grallers, trompetes i tambors del grup geganter Els K+ Sonen. Després de la tradicional adoració a l’església parroquial i la visita al Casal Verge de Montserrat, els reis van saludar els balsarenyencs des del balcó de la Casa de la Vila. A continuació, en els seus setials, van acollir la visita dels nens i nenes que s’hi van acostar. Tot seguit, la comitiva se’n va anar a repartir les joguines per les cases.

Felicitem els organitzadors i agraïm el seu esforç per haver fet possible, un any més, una festa tan lluïda. Ara s’ha acabat el cicle de Nadal, però la roda festiva que no pari: ja tenim els Traginers i Carnestoltes a tocar!  

Sarment
Fotos: Alfred Selgas i Francesc Haro





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.