divendres, 25 de desembre del 2015

Pessebres d'arreu del món



La Llar Parroquial acull, durant les festes de Nadal, una magnífica exposició de pessebres de tot el món. Hi trobem representacions del Naixement de diversos països d’Europa, d’Amèrica, de l’Àfrica i de l’Àsia: el Nepal, Burkina Faso, Mèxic, Perú, Itàlia, Portugal... És una mostra molt interessant, sovint feta amb materials humils —molles de pa, llautó, fusta, suro, guix...—, que denota la diversitat cultural amb què la gent senzilla de tots els continents celebra una mateixa festa popular. La mostra l’organitza la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Balsareny amb la col·laboració d'Expokultur, la Parròquia i voluntaris.

D’altra banda, el matí del dia de Nadal, la quitxalla ha pogut fer cagar un gran Tió, que ha respost, com era d’esperar, generosament a les bastonades rituals i als càntics tradicionals, obsequiant els nens i nenes amb llaminadures i jocs. L’acte l’organitza també la Regidoria de Cultura i Festes, amb la col·laboració de Plusart.
  
Sarment
Fotos: Sarment





















 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.