dilluns, 14 de desembre del 2015

Balsareny amb la Marató de TV3



El dia 13 de desembre, els Pastorets de Balsareny van celebrar el primer assaig general d'aquesta temporada. Com ja és tradició, va ser un assaig obert al públic. Així, tothom qui va voler el va presenciar lliurement i va poder col·laborar en la recaptació per a la Marató de TV3, enguany en favor de la lluita contra la diabetis i l'obesitat. A la mitja part, hi va haver coca, xocolata, refrescos i cafè per als participants. La recaptació final va ascendir a 300 euros, que van ser lliurats íntegrament a la Marató. L’entitat vol donar les gràcies a tothom qui hi ha col·laborat.

Amb aquest assaig general, més el del dia 20, els Pastorets ja són a punt d’obrir el teló de la temporada. Actuaran els dies 25 i 27 de desembre de 2015 i 3 i 10 de gener de 2016. Els que hi vulguin anar poden adquirir entrades anticipades —a un preu més avantatjós— per internet (pastoretsbalsareny.cat) i al Dolç Capritxet.

Aquesta activitat solidària no va ser única a Balsareny, on també van fer accions per a la Marató l’Associació Els Ametllers del Casal de la Gent Gran, amb el grup La Il·lusió, la Coral Ametllers, balls en línia i rifa, que van recaptar 434,50 euros; el Gimnàs O2, amb taitxí, zumba i altres activitats, amb 80 euros; i la Roda benèfica del Traginer, amb 160 euros.

Els Pastorets de Balsareny / Sarment
Fotos: Pastorets Balsareny






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.