dimarts, 21 de juliol del 2015

Cañellas: resolució favorable



Quan ja teníem aquest butlletí en premsa, ens arriba una bona notícia: que la Conselleria de Sanitat i el seu Departament Jurídic han emès un dictamen, signat personalment pel conseller Boi Ruiz, ordenant el tancament i arxiu definitiu, amb tots els supòsits legals i a tots els efectes, i sense cap sanció, de l’expedient disciplinari que l’ICS havia obert al metge Josep Cañellas.

És a dir, que l’expedient s’ha resolt de forma favorable, tal com el poble de Balsareny havia instat repetidament, recollint prop de 4.000 signatures i participant en diverses concentracions de suport al doctor Cañellas, i tal com havíem demanat des d’aquestes pàgines. S’ha fet justícia, i això ha estat així, en primer lloc i sobre tot, perquè la raó i la veritat estaven de part del nostre metge de família; però també cal considerar que hi deu haver ajudat el suport massiu, continuat i incondicional de tots els balsarenyencs, pacients seus o no, que hem manifestat el desig de poder continuar gaudint dels serveis d’un metge tan exemplar.

Ens alegrem molt de la resolució del cas, i felicitem en Josep Cañellas perquè ha vist rehabilitat el seu bon nom i la qualitat i netedat de la seva gestió professional. Ningú no el rescabalarà de tots aquests mesos de neguits, inquietuds i patiment, però al final el seny i la raó s’han imposat. Gràcies al grup de suport que ha liderat el moviment popular a favor seu, gràcies a totes les persones que van signar el manifest i que s’han concentrat massivament; i gràcies, també, a la conselleria de Sanitat, que ha acabat fent justícia. Gràcies a tothom, i que per molts anys ens puguis continuar assistint en el marc d’aquesta Sanitat pública de què dones testimoni amb tanta dedicació i excel·lència, Pep Cañellas!


CCB

3 comentaris:

  1. Estic molt conten. No desestimeu mai la força d'un poble contra una injustícia. S’ha fet justícia, i això és molt important.
    Moltes gràcies al Grup de Suport, i al nostre poble.

    Josep Estruel.
    Balsareny

    ResponElimina
  2. Las comissions de suport als Drs. de Castellvell i de Monistrol, estem mol contens de aquesta noticia. Si be ens ves agradat que el granet de sorra que em aportat pel bon fi del expedient del Dr. Cañellas. Cossa que en privat ya se ens fet.

    Jaume Biarnes Font,.C/Pinarets, s/n.- MONISTROL DE MOTNSERRAT Tf.699440271

    ResponElimina
    Respostes
    1. Té tota la raó: també cal agrair la col·laboració dels grups de suport de Monistrol i de Castellvell, de la qual ja havíem informat en aquestes pàgines; per exemple, a http://sarment.blogspot.com.es/2015/05/tercera-concentracio-en-suport-dels.html . Tothom hi ha aportat esforços i ha fet pinya per una causa comuna. Esperem que els altres dos casos també s'acabin resolent favorablement per als metges del Bages (de moment, tenim entès que les seves eventuals sancions estan suspeses cautelarment). Gràcies pel seu comentari.

      Elimina

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.