dimarts, 21 de juliol del 2015

Balsareny Avui

BALSARENY AVUI

Ràdio Balsareny en directe des del Forn Serra per la revetlla de Sant Joan

Ràdio Balsareny va emetre en directe el tradicional sorteig d’una coca gegant des de l’establiment del Forn Serra. Ho va fer Tomàs Merinero en el programa «Habla conmigo», que s’emet de dilluns a divendres, d’11 a 13h a Ràdio Balsareny (al dial 107.1 FM).

En Josep Maria Serra, pastisser, va començar promovent aquest sorteig per tal de tenir una atenció molt especial als seus clients. Aquest és el quart any consecutiu que Serra ho porta a terme en la diada de la revetlla de Sant Joan. Consisteix a obsequiar cada client que compri una de les especialitats en coques de Sant Joan amb una butlleta on cal fer-hi constar el nom i telèfon, que es posa en una urna. El dia del sorteig se n’extreu una; per si la persona agraciada no fos localitzada, se n’extreuen dues més com a reserva.

Enguany, com que la ràdio permetia copsar en directe les opinions de les persones assistents, en diverses ocasions va sortir a l’aire: «Sou clients habituals del Forn Serra?»

Finalment, i felicitant a la firma comercial, cal dir que la mà que dóna la sort fa també quatre anys que és la mateixa: la mà de mossèn Joan Bajona, qui, enguany, va dir per la ràdio: «Quatre anys de satisfacció d’acontentar una persona; però jo desitjo bona sort per a tothom».


Triplet d’entitats corals

Els darrers dies de juliol de 2015, Balsareny ha viscut diferents actes relacionats amb el cant coral; podríem dir que el nostre poble, en aquest àmbit cultural específic, també ha celebrat un simpàtic triplet.

Dia 21 – Sala Sindicat. L’Escola Municipal de Música va oferir un viatge musical arreu del món, amb un mosaic de veus on tres nivells de veus infantils i juvenils, junt amb un quart nivell adult, format per pares i mares, emprenien un camí cap a unes altres vacances.

Dia 21 – Esplai Artesenc. La Coral els Ametllers va participar a la segona Trobada de Corals de Gent Gran, a Artés. En el marc d’una gran sala, els grups corals de Castellnou de Bages, l’Arola de Santpedor, Esplai Navarclí, Coral Els Ametllers i el Grup la Pinya, els amfitrions, entonaren un bon esplet de cançons populars catalanes. Un acte per estrènyer encara més llaços d’amistat i convivència.

Dia 24 – Església Santa Maria de Balsareny. Amb un format que té les arrels a l’any 1979, la Coral Infantil Romaní portà a terme el seu concert de fi de curs. El temple compta amb una excel·lent acústica; això va permetre que la vuitantena de persones que hi van assistir poguessin gaudir a pler de les cançons clàssiques, populars i tradicionals catalanes que els joves cantants van interpretar amb molta qualitat.


Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.