divendres, 26 de juliol del 2013

Adéu, Joan Peralta


Dijous, 25 de juliol de 2013, ens va sobtar molt dolorosament la notícia de la defunció del nostre col·laborador i amic, Joan Josep Peralta Monje.

En Peralta va ser tota la vida una persona activa i dinàmica, oberta a col·laborar amb totes les associacions locals que li demanaven ajut. Sempre somrient i ben dispost, mai no tenia un no per a ningú.

La seva afecció principal, la fotografia, el portava a acompanyar les activitats de les diverses entitats del poble, per deixar-ne un testimoni gràfic. En aquest sentit, el CCB li hem d’agrair la seva sempre desinteressada aportació gràfica a tantes pàgines del nostre Sarment.

Membre des de feia anys de la junta dels Pastorets de Balsareny, mai no va estalviar esforços per fer tirar endavant els objectius socials de l’entitat. També va ser un fidel col·laborador de la Coral Sant Esteve, i també de l’Associació Els Ametllers i el Casal de la Gent Gran; del grup de teatre Els Marus; de l’Agrupació Artística de Balsareny; de la Biblioteca Pere Casaldàliga, i de tantes i tantes agrupacions balsarenyenques que van gaudir de la seva contribució, com ara les trobades d’acordionistes o el concurs de fotografies de la Festa dels Traginers.

Balsareny, el poble i les seves entitats, el trobarem molt a faltar com a suport actiu de tota activitat en què pogués ajudar. Però sobretot trobarem a faltar una bona persona, sempre amable i somrient, sempre a punt per donar un cop de mà on fes falta.

El CCB volem expressar a la seva família el nostre condol.

Balsareny, 26 de juliol de 2013



OBITUARI
DEL 14 DE GENER FINS AL 15 DE SETEMBRE DE 2013

DATA                 NOM, EDAT

14-01                MANUEL PIEDRA PIEDRA, 64
16-01                ANGEL BUSTAMANTE ARNAIZ, 65
16-01                RAMON NIETO SOLER, 63
21-01                CARMEN GRAS SOLÀ,  98
15-03                JUANA RUBIO GARCIA,  86
17-04                DOLORS PUIG SAFONT,  83
05-05                JUANA CURIEL BORREGO,  85
09-05                FELISA CABELLO CABELLO,  74
19-06                MARIA DEL CARME COLS PUJOL                  
29-06                ANA MARÍA LÓPEZ RAMOS, 78
25-07                JOAN JOSEP PERALTA MONJE,  69
28-07                MERCÈ NOVELL BAULENAS, 91
22-08                NÚRIA ISERN PICAS,  84
30-08                ROSALIA FREIXA CODINA,  65
02-09                JOAN SANTACREU CABANÉ, 62
06-09                FRANCISCO CAPEL GARCIA,  86

Un record emotiu per a totes aquestes persones que ens han deixat darrerament. La gran majoria les coneixia personalment i hi havia parlat moltes vegades; es mereixerien sens dubte una nota necrològica més extensa, ja que tots, cadascú en la seva mesura, van contribuir a fer Balsareny, a fer poble. Sí que voldria fer un esment al sobtat traspàs del meu veí i amic Joan Santacreu, amb qui tants cops havíem discutit les jugades del Barça. Reposin tots en pau. —  R.C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.