divendres, 21 de juny del 2013

Grup de Country i Balls en Línia al Gimnàs O2

SOCIETAT / SALUT


Grup de Country i Balls en Línia al Gimnàs O2

Al mes de febrer es va iniciar una nova activitat al gimnàs O2 de Balsareny, amb la formació del grup de Country i Balls en línia.

L’activitat s’ha començat amb bon peu i amb moltes ganes de tirar-la endavant. Els seus membres us animen a venir a compartir aquestes bones estones amb ells. Assagen els dilluns de 19:15h a 20:15h, al gimnàs O2 situat a la plaça de la Mel.

Exhibició a la residència de Balsareny

Després d’uns mesos d’haver iniciat aquesta activitat, va sorgir la idea de fer una exhibició a la residència Casal Verge de Montserrat. Des d’allà es va acceptar la proposta de molt bon grat, ja que les visites de grups de ball, escoles, entitats... formen part del seu programa d’activitats i són necessàries per mantenir les persones que viuen a la residència integrades en la vida de la comunitat. Així, el passat dia 27 de maig, el grup de country i balls en línia del gimnàs O2 va fer la seva primera exhibició. Va ser una bona experiència. Les persones grans són un públic molt agraït i van quedar molt contents. Fins i tot n’hi va haver que els va semblar curt, tot i que l’activitat va durar uns tres quarts d’hora.


Des de la residència se’ns va agrair molt la visita i va quedar la porta oberta a una nova trobada més endavant.

Pilar Meca
Animadora sociocultural del Casal Verge de Montserrat

Alba Fontanet
Professora de balls en línia del gimnàs O2

Fotos: Grup de Country i Balls en Línia
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.