dissabte, 10 de desembre del 2011

Desfilada de vestits de paper

Foto: Jordi Sarri














El passat dia 26 de novembre es va celebrar al Sindicat en el marc de la Fira d’Artesans, i organitzat per l’Ajuntament, una desfilada de vestits de paper del prestigiós Museu de Vestits de Paper de Mollerussa.
 
S’hi van presentar 30 vestits, distribuïts en tres modalitats: 18 vestits de moda actual, 8 vestits d’època i 4 vestits de fantasia.


Foto: Anna Bonals

La dissenyadora de Balsareny Anna Bonals hi va participar amb quatre vestits dissenyats i confeccionats per ella: dos de moda actual i dos de fantasia. Els noms dels vestits de fantasia eren Àfrica acompanyat de la Petita Àfrica i Onada. I els de moda actual eren Rosa dels Vents i Papir. Tots els vestits eren realitzats amb paper i cosits a mà i a màquina. No es pot fer servir cola d’enganxar.


Foto: Anna Bonals





















Les noies que van desfilar van ser: Marta Solà, Mercè Jurado, Judith Ribalta, Maria Rotchés, Gemma Ribalta, Raquel Simon, Anna Soler, Gemma Novell, Carla Granados, Maria Nogales, Angela Martinez, Eva Aguilera i Maria Carme Buitrago.

Foto: Anna Bonals





















Van col·laborar amb els pentinats: Perruqueria Mercè, Perruqueria Maria Rosa i Perruqueria Maria.

Foto: Anna Bonals















Anna Bonals dóna les gràcies a totes les noies que van desfilar, a les perruqueres i a tothom qui va ajudar entre bastidors a fer possible la desfilada; i molt especialment a la presentadora Aida.

Sarment, desembre 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.