dilluns, 13 de març del 2023

Mercè Junyent i Jenay Hernández, medalles al Campionat de Catalunya

Mercè Junyent, plata Sub-16, a l'esquerra

El dia 26 de febrer a Sabadell es van celebrar el Campionat de Catalunya d’Atletisme Sub-18 en pista coberta. Cal destacar que en la modalitat de triple salt, la balsarenyenca Jenay Hernàndez Bovet, de l’Avinent Manresa, va aconseguir la medalla de bronze amb un millor salt d’11.23 m, després d’Elda Romeva, del Muntanyenc Sant Cugat (12.00 m) i d’Haicha Koumi, de la Joventut Atlètica Sabadell (11.59 m).

Jenay Hernàndez, bronze Sub-18, a la dreta

En aquesta final hi participaven les 12 atletes amb millors marques de la temporada en pista coberta, amb tres salts per a cada atleta; i les vuit atletes amb millor marca en aquests tres salts disposaven de tres salts més per intentar millorar la seva marca. Finalment, la classificació va quedar determinada pel millor salt de cada atleta.

Jenay Hernàndez

Mercè Junyent

Dues setmanes després, també a Sabadell, el dia 11 de març es va celebrar el Campionat de Catalunya Sub-16 en pista coberta, A subratllar que en la prova de 60 m tanques la balsarenyenca Mercè Junyent Ribalta, també de l’Avinent Manresa, va obtenir la medalla de plata en fer la segona posició amb una marca de 9 segons 15 centèsimes, després de Jana Queralt Morales, de l’Aldahra Lleida UA, que va fer or amb 8”95
i seguida d’Ada Serrano Salleras, del CA Figueres, que va fer bronze amb 9”20. La Mercè participarà els propers dies 24 i 25 de març als Campionats d’Espanya, que tindran lloc a Ourense (Galícia).