divendres, 30 de setembre del 2022

XIX Setmana de la Joventut

CONSELL DE JOVENTUT

 
Del 31 d'agost al 4 de setembre Balsareny ha pogut participar dels actes de la XIX Setmana de la Joventut: torneig de vòlei, joc de nit, sopar popular, nit de monòlegs, concerts, quinto...
 
Els membres del Consell de Joventut hi hem dedicat il·lusió i esforços per tirar endavant, un any més, la Setmana de la Joventut, una festivitat que ens la sentim nostra, i en la qual hem tingut la participació i col·laboració de moltes persones i entitats, a les quals els ho agraïm de tot cor.
 
Però també volem manifestar la nostra decepció amb l'Ajuntament de Balsareny, ja que considerem que han dut una mala gestió de la Setmana de la Joventut del nostre poble.
 
Ens hem sentit desemparats i molt mal assessorats a l'hora de dur a terme aquesta festa que, de manera desinteressada i sense cap mena de retribució, una colla de joves organitzem durant tot l'estiu.
 
Des del primer dia no ens hem sentit escoltats ni ajudats. Tot han sigut traves i impediments per part de l'Ajuntament, en comptes de donar-nos facilitats i prestar-nos la seva cooperació.
 
La col·laboració durant la setmana ha sigut pràcticament nul·la. Qui creiem que ens havia d'ajudar institucionalment, no ho ha fet; dificultant així la preparació prèvia de cadascun dels actes. I això comporta que els nostres esforços, ganes i il·lusió, per fer d'aquesta setmana  una de les festes més emblemàtiques de Balsareny, en especial entre els joves, es perdin.
 
Ens sentim un col·lectiu molt oblidat! Ens dol profundament que se'ns hagi tractat com si molestéssim, en comptes d'animar-nos i prestar-nos tot el que necessitàvem. Ens han fet encarregar d'assumptes de caràcter públic que a nosaltres no ens tocaven, sinó que entenem que són competència de l'Ajuntament.
 
Les persones que vam voler fer-nos-en càrrec per tal de seguir amb aquesta tradició del nostre poble, el Consell de Joventut de Balsareny, lamentem aquesta situació, i advertim que si continua així, cada vegada costarà més de mantenir aquesta celebració, que hauria de ser tan jove i tan nostra.
 
Text i fotos: Consell de Joventut
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.