dijous, 15 de setembre del 2022

Vacances, premis i un gran embolic

RÀDIO BALSARENY
 
 
El passat 26 de juliol, ‘De fora vingueren’ va emetre el seu programa de final de temporada. Un programa atípic i ben accidentat en què ficció i realitat van unir-se com en cap altra edició. Contra tot pronòstic, els membres de l’equip del programa van començar les vacances sense informar-ne a la resta i just després dels senyals horaris de les 9, l’emissora va restar un temps en silenci.
 
Per sort, algú passava per allà i va engegar la maquinària i el telèfon va començar a treure fum. El programa es va fer mig en remot mig presencial i l’inici de les vacances va quedar en suspensió durant una hora per poder oferir a l’audiència l’especial final de temporada. Les seccions habituals van canviar lleugerament de forma i de locució, i la secció musical va tenir lloc en rigorós directe de la mà de l’Àlex Casanova, que va portar música, alegria i també molta solidaritat al programa.
 
Durant les peripècies de l’equip per tornar a la ràdio es va activar una gran cadena de mitjans: l’audiència fou l’encarregada de les localitzacions via xarxes, mentre que tres balsarenyencs van acabar a l’estudi de la manera més rocambolesca, juntament amb l’equip que va anar arribant des de diversos punts del país. Locutors i tècnics van arribar a l’emissora de manera esglaonada, cadascú amb una història al darrere, des de gambes en una carmanyola fins amb escorta policial.
 
L’atzar va ser present al programa de manera molt explícita, ja que els balsarenyencs presents a l’estudi van resultar ser els tres premiats de l’especial. El Grup Llobet, patrocinador del programa, va cedir diversos vals de compra per recompensar l’èxit dels participants en els tres reptes premiats. Meri Xandri fou la flamant guanyadora de la participació a les xarxes, Sandra Benito la triomfadora del concurs “Coses de casa” i Damián Henares es va imposar en el concurs d’acudits.
 
Un programa més breu que mai, ple de riures i corredisses per obrir les portes a l’estiu i tancar una temporada, encara que fos in extremis! Si no el vau poder sentir en directe, podeu recuperar-lo, juntament amb els de la resta de la temporada a través d’Ivoox. També us convidem a veure les millors instantànies a les xarxes socials (@de_fora_vingueren).
 
Equip del programa ‘De fora vingueren’
Fotos: Ràdio Balsareny  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.