dijous, 12 de setembre del 2019

L'Ajuntament informa. Setembre 2019

TRANSPARÈNCIA 

El passat 5 d’agost es va fer públic al portal de transparència el cartipàs de l’Ajuntament juntament amb el règim de dedicació, retribucions i indemnitzacions al BOP i a les cartelleres de l’ajuntament de Balsareny.


ESPORTS 

Des de la Regidoria d’esports estem molt contents de l’alta participació que hem tingut en les diverses activitats esportives del mes d’agost.

Tant en les activitats que s’han fet a la piscina de Balsareny amb el gimnàs O2, com durant el torneig de Futbol Sala, amb 15 equips de diversos llocs de la comarca i diverses edats.
Felicitar als guanyadors d’aquest any; Perruqueria Irene, Paco Jones i SUB 42. 


HISENDA 

Actualment tenim en règim de concurrència competitiva i en període de sol·licitud tres subvencions:

  • Esportiva: per entitats esportives
  • Cultural: per entitats culturals
  • Educativa: per a llibres i material escolar d'infantil i primària i per a llibres i material escolar de secundaria

JOVENTUT 
Entomem amb novetats la setmana de la joventut amb el Consell de Joventut de Balsareny, des del 27 d’agost i fins l’1 de setembre ens van preparat amb empenta i il·lusió moltes activitats.
 
MEDI AMBIENT 

S’inicia amb èxit la recollida d'escombraries amb control d’accés intel·ligent. Agraïm molt els esforços dels veïns i la comprensió en aquests moments de canvis i adaptació de la població al nou sistema. 

Recordeu que teniu un telèfon a la vostra disposició per qualsevol dubte, aclariment, suggeriment o queixa, 605332840. Aquest telèfon també serveix per la recollida de voluminosos que es realitza cada 15 dies i que s’ha de concerta prèviament via telefònica amb l’informador. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.