dimarts, 10 de setembre del 2019

Setmana de la Joventut 2019



Entre els dies 27 d’agost i 1 de setembre va tenir lloc una nova edició de la Setmana de la Joventut; en concret, la setzena, que més que un èxit és la constatació que hi ha un jovent engrescat a fer activitats perquè el poble en gaudeixi. Us felicitem i us encoratgem a mantenir aquesta bonica tradició.

Dimarts 27 va començar la setmana amb una de les activitats que hi participa més gent, el torneig de vòlei, on aprofitant la mitja part, es va fer una exhibició de calistènia.

Dimecres 28 d’agost es va pronunciar el Pregó de la Setmana, seguit d’un joc de nit molt engrescat, amb activitats de tot tipus, adequades als equips que hi participaven, per poder gaudir tots un any més d’un joc de nit.

Dijous 29 d’agost hi va haver un Taller de grafitis. Seguidament, vist l’èxit de l’any anterior de fer el cinema al Castell, es va tornar a fer al mateix lloc. Aquest any les pel·lícules van ser  “Los increíbles” i “La primera purga”.

Divendres 30 d’agost rs va seguir fent el sopar popular on seguidament va ser amenitzat amb monòlegs a càrrec d’Àlex Martínez i Carles del Pozo, i la nit va continuar fins tard amb una nit de Dj al Sindicat.

El dissabte 31 d’agost a la tarda va tenir lloc la Garrinkana infantil i la Garrinkana, on aquest any com a novetat es va realitzar davant del Poliesportiu municipal, amb noves activitats “d’humor amarillo”. La proposta va ser encertada, ja que el nombre d’equips participants va ser superior en comparació als últims anys. Seguidament, a mitjanit es va fer la Rebentada del porc, donant inici al Correabeuradors i a un concert a la fresca amb “Arradio Rosita” i Dj Otero.

I el diumenge 1 de setembre es va donar per acabada la setzena setmana de la joventut amb el tradicional “Tussiquinto”.

Tot plegat, un seguit d’actuacions que van fer que la quitxalla i el jovent s’ho passés molt bé, i també, és clar, la gent de més edat que ho va encoratjar amb la presència i l’aplaudiment. Moltes gràcies als organitzadors i a tots i totes per haver fet entre tots una setmana de la joventut més.

Des del Consell de Joventut es prega que no hi deixi mai d’haver participació en les activitats que es realitzen durant la Setmana de la Joventut i sobretot participar en la seva organització. És per això que tohom està convidat a formar-ne part per tal d'ajudar, aportar idees, canvis, nous objectius… Tota persona hi és benvinguda.

Sarment

Fotos: Alfred Selgas i Consell de Joventut


















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.