dimecres, 17 d’abril del 2019

Cantaxics – Patuflash

EMMB



L’EMMB va participar el diumenge 24 de març a la Cantata “Patuflash”, que es va interpretar a la sala gran del Teatre Kursaal de Manresa amb un èxit rotund d’assistència.

Aquesta cantata va aplegar un miler de nens i nenes d’entre 3 i 8 anys  pertanyents a una vintena d’escoles de música de la Catalunya central. Enguany doncs, va ser l’onzena edició de “Cantaxics”, organitzada per l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM).

“Patuflash” és un conte que explica la història d’un Patufet galàctic que presenta forces similituds amb l’original; però, en aquest cas, en Patuflash cau en un forat negre  i els seus pares han de trobar la manera de treure’l d’allà. És un conte que no només fa volar la imaginació dels més petits sinó que posa en relleu el valor de l’amistat.

La posada en escena va comptar amb els personatges del conte en carn i ossos. Per una banda en Patuflash, un ninot a qui donava vida en Pitu Galobart, i per l’altra el robot que l’acompanyava, el Ruc, un curiós titella articulat per en Manel Justícia.

Els menuts estaven distribuïts per l’escenari en diversos nivells  preparats per interpretar les set cançons d'aquest conte escrit pel mateix Manel Justícia, amb  música de David Martell. A costat de l’escenari, cinc músics, i al centre la Mireia Subirana, dirigint els infants. De fons, una gran pantalla on es varen projectar diverses imatges. En definitiva, un projecte ambiciós que va  fer les delícies del públic assistent.

Els nostres joves de l’Escola de Música de Balsareny que van participar en aquest espectacle varen ser: Marc Conesa, Alba Zambrano, Maria Vilanova, Aran Seuba, Adrià Cuello, Ainhoa Calatrava, Basit Aromasodú, Matilda Rodríguez, Lotta Gállego, Eric Fernández, Marc Marsinyach, Pol Seuba, Isaac Carbonell, Maria Rodríguez i Milena Gállego. Els felicitem a tots per haver-nos fet gaudir del plaer de la música.

Text i foto: EMMB


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.