dilluns, 22 d’abril del 2019

Associació Sant Josep

SOCIETAT


Assemblea anual 2019 
de l’Associació de Veïns Sant Josep-Fontal

“Sí, son uns altres temps, però dins del servei de decessos aquí a Balsareny podem comptar amb una solidesa conceptual a través de l’Associació Veïnal Sant Josep, qui des de la foscor d’uns anys segueix en activitat per un servei lligat amb l’acte d’enterrament... Des d’aquesta nota volem fer un crida a favor d’una nova captació de socis per tal d’afavorir més el nostre servei. Recordem breument el nostre sistema de pagament del servei: cada soci tan sols fa un abonament de quota quan dins de l’Associació hi hagi hagut un comiat-difunt”.

El passat dia 2 de març de 2019, al local de la plaça Ricard Viñas núm. 3, va tenir lloc l’Assemblea general ordinària de l’Associació de Veïns Sant Josep. L’acte, amb l’assistència de 30 associats, va quedar amb el següent ordre del dia:

1r. S’aprova per unanimitat l’estat de comptes de l’exercici de 2018.

2n. Queda aprovat un pressupost per aquest any 2019 amb concertació amb l’empresa Fontal.

3r. Sobre un possible servei d’incineració s’ha d’informar que es pot comptar amb un servei que hi ha a la ciutat de Barcelona; per tant, s’ha d’esperar aquest possible servei a Manresa per tal de poder-lo incloure a la pòlissa de l’Associació.

4t. Un any més des de la junta actual es va fer una puntualització sobre el fet de poder captar nous associats per tal d’afavorir, encara més, un bon servei.

5è. Els reunits varen acordar un increment de quota de dos euros per cada defunció, per tal de cobrir noves despeses en el nostre dia a dia.

6è. S’informa de la quantitat aconseguida per la Rifa del passat Nadal de 2018, en què es recaptaren 158€.

Josep Massana Planas, president; 
Carmen Fernández Arriero, secretària; 
Joan Massana Comallonga, tresorer; 
Montserrat Egea Villagrasa, vocal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.