dissabte, 15 d’abril del 2017

Música a P2


Escola Municipal de Música de Balsareny
Música a P2

Tal com vam fer el curs passat, aquest darrer trimestre l’Escola de Música col·labora amb la Llar d’Infants amb un programa destinat als nens i nenes de P2. Cada dijous al matí un professor de música s’encamina cap al carrer Sant Marc amb un equipatge d’instruments i cançons per a les criatures. 

Asseguts en rotllana, el infants escolten les cançons, les aprenen i les canten. Cantar pot ser tan natural com parlar; portar el ritme i ballar, tan natural com caminar. I així ho fan els nostres alumnes, que se senten motivats a fer-se seves les cançons i el seus ritmes i moviments mentre de manera ben natural adopten la música com a part integrada a les seves vivències.

L'Escola de Música complementa d'aquesta manera les activitats musicals que dirigeixen diàriament les mestres de la Llar. El que nosaltres hi aportem són elements més avançats i específics. L’esforç val molt la pena i s’emmarca en el programa general d’integració de l’Escola Municipal de Música al poble. Si ens voleu veure actuant amb les nostres corals, veniu a la Biblioteca el dijous 20 d’abril, a l’acte de lliurament dels premis literaris; tindreu un tast de la nostra música. Fins aleshores!

EMMB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.