dilluns, 24 d’abril de 2017

Festa Major 2017 (1)

Us oferim algunes imatges del desenvolupament de la Festa Major de Balsareny 2017. D'entre el variat programa d'actes, tenim l'espectacle-cercavila "Transhumància" de la Cia. Xip-Xap Teatre, de divendres 21 al vespre:


El pregó de Festa Major a càrrec dels alumnes de 6è de l'Escola Guillem de Balsareny (vegeu-ne el text complet i més fotografies en reportatge a part):


El lliurament de premis del Concurs de Fotografia de la Festa dels Traginers de Balsareny:La cercavila i ballada de gegants a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Balsareny i la Colla de Geganters i Grallers Els K+Sonen de Balsareny, diumenge 23 al matí. Hi destaquem el fet que, en la Diada de Sant Jordi, el gegant Marc portava a la mà un exemplar del Tirant lo Blanc:

I aquí, algunes fotografies de la XXXII Roda d'Esbarts Infantils i Juvenils de la Catalunya Central que va tenir lloc diumenge (al blog i al facebook dels Pastorets de Balsareny n'hi ha un ampli reportatge).

Fotos: Alfred Selgas / Sarment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.