dissabte, 9 d’abril del 2016

Escola de Música. Abril 2016



Aquest mes us farem una ressenya d’una activitat que ja hem fet i us donarem notícia de dues altres que farem durant les properes setmanes.

El diumenge 6 de març dues pianistes de la nostra escola van participar a la sisena edició del Concert Sala Piano a la Garriga de Castelladral. Una gran masia, unes vistes privilegiades, un piano de gran qualitat, una audiència expectant i ... una orquestra de corda. Tot això va acompanyar els pianistes de les 13 escoles de la Catalunya Central que s’havien preparat el repertori que es demanava per a l’ocasió.  Al Facebook veureu fotos de les nostres dues alumnes amb la seva mestra i la nostra directora mentre feien les darreres proves abans d’un concert que de ben segur recordaran.

La nostra coral d’adults manté el nivell d’activitat alt. El dissabte 16 d’abril al matí-migdia actuaran com a cloenda de la 9a edició de la Trobada de Dones que es farà al Sindicat. Serà una bona ocasió per fruir novament del seu repertori sempre canviant i integrat per peces de diversos estils amb una interpretació acurada i vivaç.

El dijous abans de Sant Jordi, el 21, si us decidiu a anar a la Biblioteca per veure l’entrega de premis del Concurs Literari Sant Marc ens podreu veure fent la cloenda musical amb les corals de petits, mitjans i el Cor Jove. No us perdeu aquesta mostra del progrés que fan els nostres alumnes gràcies al treball regular fet a l’escola.

Escola Municipal de Música de Balsareny 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.