dijous, 5 de març del 2015

Pep Cañellas parla a 8TV

SALUT

L'endemà de la concentració massiva en suport al doctor Cañellas, un centenar llarg de balsarenyencs s'han aplegat novament a la plaça per ser testimonis de l'entrevista en directe que el programa "8 al dia" de 8TV ha fet al que és metge de Balsareny des de fa 33 anys. Visiblement emocionat, Cañellas ha fet palès el seu estupor i sentiment d'indefensió davant un expedient que li ha vingut de forma inesperada. Un expedient que, a més de posar en risc la seva feina, l'acusa precisament d'haver actuat en contra dels principis que ell ha defensat sempre amb coratge i sense pèls a la llengua: la sanitat pública catalana, al servei del pacient considerat com un ésser humà, no un número. Un cop més, la gent de Balsareny (pacients seus i no) li ha demostrat que li fa costat, que se l'estima per la seva humanitat i professionalitat i que vol poder continuar gaudint dels seus serveis. Balsareny li ha tornat a dir que "Tots som Pep Cañellas".

Aquí podeu trobar l'entrevista de 8TV: http://bcove.me/5or6vfpl
Sarment
Foto: Sarment

1 comentari:


  1. Estic totalment al costat del Dr. Canyellas, sense saber exactament els motius. M'és indiferent. Les mateixes persones que han fet un expedient, haurien de viure a Balsareny, i encara que no el tinguessin com a metge, com és el meu cas, s’adonarien del seu error.
    Ja saben aquests senyors que aquest doctor és un autèntic i excel•lent metge de família, i que a qualsevol hora pots comptar amb ell?

    Ja saben que per la seva qualitat professional i humana s'interessa per la teva salut encara que no siguis el seu pacient?
    És increïble que per aquestes coses hàgim de defensar un magnífic doctor, sempre donant ànims a tothom a qualsevol hora, encara que no sigui necessari, cosa molt important psicològicament per a la curació de la persona. Només desitjo que no el canviïn per res.
    I la meva pregunta és: "Darrere de tot això hi ha la Sanitat Privada?"
    Doctor Canyellas, gràcies per la seva defensa a la Sanitat Pública, i desitjo ferventment que estigui en aquest consultori fins a la seva jubilació, que igual que l'altre doctor regalen moltíssimes hores del seu temps per bé de la nostra salut.
    Balsareny et vol, com a doctor i com a persona.

    Tot el meu suport, amic Pep
    Moltes gràcies

    ResponElimina

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.