diumenge, 15 de març del 2015

Escola Municipal de Música

Ja som aquí altra vegada per anar-vos explicant la marxa de l’Escola. Els grups instrumentals ja han començat a caminar; tots dos a càrrec del professor Sergi Quirante. Els alumnes han emprès el projecte amb il·lusió i aviat s’han adonat de com n’és d’exigent i a la vegada plaent el treball en grup i la importància de l’estudi instrumental individual previ. Aviat podran mostrar-nos els resultats de la feina.

D’altra banda, incidint en l’objectiu de projectar-nos més enllà de l’edifici que ocupem, aquest tercer trimestre l’escola de música farà classes de sensibilització musical a la Llar d’Infants. En efecte, el professor Sergi Quirante –ja veieu que se li ha girat feina– anirà cada dijous a l’edifici dels més petits del poble i farà passar una estona ben distreta i profitosa als infants de P-2.

En el terreny de les recomanacions ens plau fer-ho a favor del cicle de concerts SonaB. Tots el coneixeu i sabeu de la seva acurada selecció d’artistes i grups. A nosaltres, com a músics, ens agrada especialment la varietat de gèneres i estils que el cicle presenta. És tan gran i diversa l’oferta musical dels nostres dies que voler-ho conèixer tot és una tasca ben dispersa. El SonaB ens ho facilita i assistir de manera regular als concerts és una manera ben viva de fruir de tota mena de propostes musicals.

Finalment, us anunciem les dates de les audicions dels alumnes de l'Escola. Seran els dies 24, 25 i 26 de març a les 19 h. a la sala petita del Sindicat. Us hi esperem a tots! Bona Setmana Santa.

Escola Municipal de Música

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.