dijous, 2 d’octubre del 2014

Pacte Nacional pel Dret a Decidir




Comunicat de les entitats promotores
del Pacte Nacional pel Dret a Decidir
en suport al 9N

El Pacte Nacional pel Dret a Decidir manifesta el seu ple suport a la convocatòria que el President de la Generalitat adreça a tot el poble català per a manifestar a les urnes el desig de la ciutadania sobre el futur polític i institucional del nostre país.

Fonamentada en la Llei de Consultes no referendàries del Parlament de Catalunya, aquesta convocatòria a les urnes és un element previ i clarificador per a treballar políticament el nostre futur nacional.

El Pacte Nacional pel Dret a Decidir encoratja a tota la ciutadania a defensar el poder expressar la seva opinió mitjançant el dret a vot, sigui quin sigui el sentit del seu vot, com un acte de responsabilitat cívica envers Catalunya.

Urgim el manteniment de la unitat de tots els partits polítics que defensen aquest Dret a Decidir, al llarg de tot el procés fins a assolir-ne la seva realització.

Els membres d’aquest Pacte Nacional manifestem també la unitat necessària per a expressar i correspondre a la voluntat majoritàriament demostrada del nostre poble.


Barcelona, 2 d’octubre de 2014.


El CCB s'hi va adherir el juny de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.