diumenge, 15 de juny del 2014

Noces d'or al Casal

SOCIETAT

El dia 4 d’abril del present any, a la Residència Casal Verge de Montserrat de Balsareny, vàrem estar de festa. Vam celebrar que un dels nostres residents, Francesc Sala Bransuela, i la seva esposa, Eulàlia Pitarch Sáez, complien les noces d’or: 50 anys de casats.

Tot el personal, patronat i residents vàrem voler homenatjar-los en tan significativa data.  Per fer-ho, es va preparar una jornada plena de sorpreses. Per esmorzar, tal com es feia en els casaments d’antany, una bona tassa de xocolata desfeta. Després se’ls va fer entrega d’un ram de margarides i roses blanques a l’esposa i un detall floral de solapa a l’espòs, i se’ls va proposar de renovar els seus vots. La resposta per part d’ambdós va ser afirmativa, així que se’ls va acompanyar a l’espai de celebració acompanyats d’alguns dels seus familiars. Allà els esperaven el personal, el patronat i els residents. Amb la marxa nupcial sonant, i rebuts amb un fort aplaudiment i alguna que altra llàgrima, els emocionats nuvis van caminar cap a l’altar, on els esperava el rector del poble. La part més emotiva de la cerimònia va ser la renovació dels vots, que va tenir com a final l’esperat petó. A l’acabament, com mana la tradició, se’ls va sorprendre amb una pluja d’arròs i molts petons i abraçades per donar l’enhorabona a la feliç parella. I per acabar la festa, els nuvis van convidar tothom a pastís i cava.

Moltes fotografies són testimoni de totes les emocions que es van viure aquell dia.


MOLTES FELICITATS, PAQUITO I BIENVE! Us desitgem que pugueu compartir el vostre amor amb nosaltres durant molts més anys.

Pilar Meca, animadora sociocultural

Fotos: P. Meca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.