dimarts, 26 de març del 2013

Grup de cuidadors de malalts de Balsareny

SALUT

Som unes persones que hem tingut o que tenim algun familiar en situació de dependència pel fet de patir alguna malaltia. Ens reunim una vegada cada dos dilluns, al Casal de la Gent Gran de Balsareny, a les 3 de la tarda. A vegades som els que formem el grup, però altres vegades hi assisteix una persona relacionada amb el món del malalt. És sabut que cuidar bé una persona no sempre es fàcil; per això, quan es troba alguna persona dedicada al món del malalt, i que vulgui venir, s’intenta convidar-la per si podem donar algunes respostes a les preguntes que li puguin sorgir, ja que a vegades amb la bona disponibilitat del cuidador no n’hi ha prou per fer-ho bé.

Durant aquest curs hem estat fent xerrades diverses. En alguna  ens hi ha acompanyat la infermera del CAP per informar-nos de «com cuidar el cuidador». També ens va visitar una treballadora familiar del municipi per ensenyar-nos a mobilitzar els nostres familiars malalts. La treballadora social del CAP Balsareny ens va explicar com fer el testament vital, i també van fer-nos una visita de l’empresa SERGESA Televida, que gestiona els teleassistències del municipi.
Si alguna persona està  interessada a assistir-hi pot informar-se amb la treballadora social de l’Ajuntament o al mateix grup.

Llorenç Torrabadella
President grup de cuidadors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.