dissabte, 24 de desembre del 2022

Torna la Cursa del Gall Dindi



Torna la Cursa del Gall Dindi
 
Com ja és habitual i tradicional per aquestes dates, el Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada s’ha encarregat, juntament amb l’Ajuntament de Balsareny, d’organitzar les Curses Ciclistes Nadalenques del “Pavo”, celebrades el dia 18 de desembre del 2022. Ha estat la 32a edició consecutiva, només amb la interrupció, per causes de força major pel bitxo del Covid-19, l’any 2020.
 
Des de primera hora del matí, es va treballar per tal que a partir de les 11 h., es pogués donar sortida als 45 participants, començant pels més petits i, de mica en mica, a la resta de les diferents categories, per finalitzar els actes a les 13 hores.  

 
Les curses d’enguany no van estar marcades per les baixes temperatures que hem tingut en edicions anteriors i els corredors van poder gaudir d’una bona matinal acompanyats de pares, amics i familiars que no van parar d’animar els participants en la seva lluita contra el rellotge.
 
Al finalitzar les curses, hi va haver l’entrega de regals, premis i trofeus als participants i guanyadors de les 6 categories que s’havien establert, segons les franges d’edat següents:
 
1.- de 0 a 5 anys
2.- de 6 a 10 anys
3.- de 11 a 15 anys
4.- de 16 a 39 anys
5.- de 40 a 59 anys
6.- més de 60 anys
 
Per a les tres categories dels petits i més petits, es van repartir llaminadures, medalles i trofeus; i a les tres categories dels grans i més grans, tres pernils i regals. 

 
Des del Club agraïm a totes aquelles persones que hi van ser presents, ja que d’aquesta manera ens anima a pensar que l’any vinent es puguin tornar a repetir, continuant amb la tradició de les Curses Nadalenques a la població de Balsareny. Gràcies a tots els que amb la seva participació i col·laboració, feu possible dur a terme aquest esdeveniment. 

Que tingueu molt BONES FESTES!
 
Text i fotos: 
Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.