divendres, 30 de desembre del 2022

Concert de Nadal de l'Institut Escola



Generalment les festes nadalenques són motiu de germanor i d'alegria; ho veiem a les llars, però també als carrers, on les famílies i els amics es troben, passegen contemplant bonics aparadors i racons plens de llum, on els ulls dels infants brillen plens d'il·lusió i els dels adults sovint ho fan d'emoció. Temps de màgia, amor i tradicions; d'anhels i d'enyorança. Pensem en el tió, els pessebres, els arbres dels desitjos, els Pastorets, el Príncep Assuan, les audicions de l'Escola de Música, el concert de Sant Esteve, els Reis d'Orient, els àpats en família, el record pel qui no hi és, els regals per a infants i grans... Són dates que abracen a tothom!
 
N’és una bona mostra quan els carrers del poble s'omplen d'infants i joves, d'adults i ancians per celebrar junts que és Nadal; i això és possible gràcies a  l'Institut Escola Guillem de Balsareny. Com ja ens havia obsequiat els darrers anys, el passat 21 de desembre tot l'alumnat del centre, el claustre de professors i l'equip directiu van tornar a sortir per carrers i places per oferir-nos el seu Concert de Nadal.
 
A les 9:40 del matí, els cursos es van repartir per diferents indrets: l'era del mas Martí, les places de l'Ajuntament, de Ricard Viñas Coma i de l’Onze de Setembre, la carretera de Manresa i el carrer del Trull, per acabar cantant  tots junts a la plaça de la Mel. Ens van cantar nadales com: Els tres Reis arriben a la ciutat (Educació infantil); El pobre alegre i Arre borriquito (1r i 2n curs); L'àngel i els pastors i Campana sobre campana (3r i 4t); El rabadà, Feliz Navidad i Jingle Bells Rock (5è i 6è); i És Nadal i estic content, i Silent night (alumnat d’ESO). Finalment, tots junts van cantar el Fum, fum, fum.
 
En nom del centre, el seu director, Joan Emili Sorroche, va agrair la bona feina d’organitzadors i participants i la companyia dels espectadors, i va desitjar bon Nadal i bon any a tothom. Felicitem l'Institut Escola per aquesta bonica iniciativa que a poc a poc va esdevenint ja tradició. Enhorabona, moltes gràcies i fins l’any que ve!
 
Sarment
Fotos: Alfred Selgas / Jordi Vilanova





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.