dilluns, 14 de gener del 2019

La Veu del Campanar

PARRÒQUIA 

A partir d’aquest nou any 2019, al butlletí Sarment  hi haurà una secció en què, amb el títol “La veu del campanar”, la parròquia us informarà de les celebracions i festes, així com de les diferents activitats pastorals que es porten a terme, sobretot, al llarg del mes corresponent.

Les celebracions normals de l’Eucaristia són els dissabtes i vigílies de festa a les 7 de la tarda, i els diumenges i festius a les 12 h. del migdia.

HORARI D’ACOLLIDA

L’horari d’acollida del despatx parroquial (Pl. Roc Garcia, 5) és els dimecres de les 11 h. a les 12 h. i els divendres de les 5 a les 6 de la tarda. I també, a determinar.

Els telèfons de la parròquia: 93 839 61 81 i 606 056 292

Aniversari del bisbe Pere Casaldàliga: el dia 16 de febrer, dissabte,  complirà 91 anys. Preguem per ell, ja que està molt delicat de salut.

MANS UNIDES

El cap de semana dels dies 9 i 10 de febrer, tindrà lloc la col·lecta de MANS UNIDES, que és l’organisme catòlic d’ajut al Tercer Món.

PLAFÓ A L’ENTRADA DEL TEMPLE

Es va inaugurar la nit de Nadal. Hi ha les fotos de les diferents esglésies i capelles que la parròquia de Balsareny atén al llarg de tot l’any. Es troba entrant a l’església per la porta de la dreta.

A la porta esquerra, hi ha el Crist Jacent, de Josep Cañas. Hi ha una placa explicativa sobre l’escultor.

Mn. Antoni Bonet i Trilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.