dimarts, 22 de gener de 2019

55è Concurs de Vestits de Paper de MollerussaEl dissabte dia 15 de desembre de 2018 es va celebrar el 55è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa. La balsarenyenca Eva Aguilera Bonals va assistir-hi amb el vestit dissenyat i confeccionat expressament per al Treball de Recerca que va presentar a l’Institut Llobregat de Sallent.
A les 5 de la tarda els vestits van desfilar per davant del jurat i a la nit es va celebrar el concurs. La bona notícia és que la nostra alumna va guanyar el Primer Premi “Emergent”. El premi anava destinat a tots aquells joves dissenyadors menors de 30 anys i l’afortunada en va ser l’Eva.
D’altra banda, i com cada any, s’hi va presentar l’Anna Bonals, amb un vestit de moda actual, confeccionat amb cartolina i paper crespó. El premi es va disputar entre 40 dissenyadores d’arreu d’Espanya; l’Anna,  finalment, va obtenir el segon premi. Enhorabona a totes dues.
Sarment
Foto: Anna Bonals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.