dilluns, 28 de maig del 2018

Guillem Roma al Sindicat


BALSARENY AVUI


L’osonenc Guillem Roma presenta el seu nou disc “Connexions” al Sindicat

El passat dissabte 5 de maig de 2018, el Sona B va portar a Balsareny Guillem Roma, qui presentà el seu nou disc “Connexions”, enmig de la gira de presentació que està duent a terme recentment. Roma va estar acompanyat de la seva banda per poder gaudir de primera mà de l’optimisme i la màgia musical.

Avui, de nou, tinc la sort de poder cultivar amb la meva ploma aquest concert musical fruit de l’encert habitual dels organitzadors. L’espectacle d’aquest jove músic osonenc, amb la seva força i qualitat artística, va aconseguir fer aixecar de peus al públic balsarenyenc.  Amb oïda agraïda i sorpresa vam poder gaudir d’una habilitat del so del toc de trompeta, instrument absent en el sentit físic del quadre musical del Guillem i la seva banda. Durant aproximadament una hora vam poder escoltar una música lleugera, entre el camí de les ranxeres (motivat per la seva estància a l’estat de Mèxic) i la sensibilitat dels coneguts boleros, en català i castellà.

Cal felicitar una vegada més l’encert, en el seu dia, de donar l’oportunitat de poder gaudir d’unes tardes musicals amb l’ambient de cafè concert amb taules i el servei de bar del Dani Miranda, permetent viure un espectacle de proximitat social.

Josep Gudayol i Puig


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.