dilluns, 19 de desembre del 2016

Josep Sanfeliu, un llicenciat en Dret en el camp de les assegurances

ENTREVISTA



Josep Sanfeliu i Pregones és llicenciat en dret per la UB (Universitat de Barcelona) va néixer a Sallent el 15 de març de 1966 i està casat amb la Mercè Capdevila, amb qui té un fill, el Sergi, estudiant de Biologia a la UB. En Sanfeliu treballa com agent d’assegurances de la companyia Generali a Balsareny, i actualment segueix una formació específica en normativa civil i mercantil aplicable  al sector de les assegurances. Pel que fa al seu temps lliure, sempre que té una estona li agrada llegir. El darrer llibre que ha rellegit és Un món feliç, d’Aldous Huxley, força representatiu del moment social actual. A casa seva els agrada molt poder viatjar i tenen la sort de conèixer bona part d’Europa i terrenys més llunyans, fet que els ha ajudat a entendre la complexitat del món i els ha enriquit com a persones.

—Sabem que no fa molt temps que has entrat al món de les assegurances, com va anar aquest fet?

Després de molts anys gestionant les relacions laborals d’una empresa, a través d’un amic que treballa en aquest sector vaig reconduir la meva vida laboral. La meva anterior feina durant molts anys, principalment basada en la realització de contractes, m’aporta uns coneixements i una experiència molt útil i valuosa. Les assegurances no deixen de ser un contracte vinculant amb una companyia i un client, i de la seva correcta formalització i seguiment en dependran els compromisos de pagament en casos de sinistre.

—Has tingut antecedents familiars dins aquest camp?

No, no disposo de cap antecedent familiar en el camp de les assegurances, però es tracta d’una matèria on l’important és la formació i el seu coneixement, no pas els antecedents amb què exerceixes l’activitat. La confiança que et guanyis i es dipositi en la teva persona gràcies al teu assessorament dependrà de la teva capacitat de poder recomanar el millor per a cada client en cada cas. Col·laboro amb una corredoria important per tal de poder donar cobertura a cada necessitat plantejada que no pugui ser satisfeta per la companyia Generali, que represento, amb total professionalitat i al millor preu.

—On està situada la seu central d’aquesta companyia?

Generali és una multinacional italiana del sector assegurador que té la seu corporativa a Trieste, Itàlia, on va ser fundada l’any 1831, i establerta a Espanya l’any 1834. En l’actualitat és la companyia número 1 d’Europa en assegurances de vida i ocupa una posició de lideratge en el mercat mundial.

—Quins tipus d’assegurances ofereix Generali?

La companyia ofereix qualsevol tipus d’assegurança tant a nivell personal com empresarial: assistència en viatge, familiar i decessos, vehicle, negoci, comunitats, llar, embarcació, malaltia i subsidi, responsabilitat civil, assistència jurídica, multiriscos, patrimonials, salut, accidents, vida i també una excel·lent proposta en productes financers: estalvi, inversió, rendes i plans de pensions.

—Com a delegat de la companyia a Balsareny, on estàs?

Estic situat a la plaça Onze de Setembre i m’hi podeu trobar en horari d’oficina o trucant-me al 638421398, per tal de poder parlar i estudiar la millor proposta possible en cada cas.

—Ser col·laborador del Sarment com a anunciant, quina efectivitat real creus que té?

M’agrada col·laborar amb aquest mitjà com a suport a una eina de comunicació local i cultural molt important al nostre poble. Com més difusió tingui en els nostres veïns més efectivitat real tindrà en el coneixement de la meva oficina i de la proposta que oferim.

—Per últim, ens podries dir quin és el significat de l’anagrama que encapçala la targeta de Generali?

L’any 1848, coincidint amb les insurreccions que van conduir a l’establiment de la República de Venècia, Generali va adoptar com a símbol corporatiu per a les seves operacions a la península italiana el Lleó de Sant Marc, símbol de l’antiga República, i en l’actualitat de la ciutat de Venècia, de la província homònima i de la regió del Vèneto. Aquest lleó alat, sotmès a diferents revisions, ha esdevingut el logotip de la companyia fins ara.


Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.