dilluns, 2 de desembre del 2013

En agraïment

OPINIÓ

Durant aquests darrers dies de novembre que ha estat oberta al públic l'exposició de maquetes d'invents que he anat confeccionant durant tants anys, he gaudit molt amb l'entusiasme que ha generat entre els visitants. A tots ells vull expressar el meu agraïment per haver rebut amb tant d'interès aquestes maquetes, que, per altra banda, han estat part important de la meva vida des que jo era ben jovenet.

He rebut una allau de visitants balsarenyencs, els uns amb la il·lusió de repetir una visita que ja havien fet feia temps, els altres amb la inquietud de fer-ho per primera vegada. A tots els agraeixo l'acollida que m’han dispensat. També he rebut la visita de forasters de pobles i comarques veïnes, d'escoles i instituts. Gràcies a tots per l'interès que heu demostrat.

Vull també donar les gràcies a l'Ajuntament per totes les facilitats rebudes, que han fet que l'exposició fos un èxit. Especialment vull mencionar l'ajuda que he rebut per part de la brigada municipal, que ha tingut cura dels detalls de la sala, i del personal administratiu, que ha programat les nombroses visites guiades que s'han anat succeint. També vull agrair la cessió d'utillatge per part de la Comissió de Reis: moltes gràcies.

Desitjo que aquesta exposició, que ha coincidit amb el Dia Mundial de la Ciència, hagi pogut despertar l'interès científic d'alguns dels més de quatre-cents alumnes que l'han visitat amb llurs escoles, o del miler llarg d'altres curiosos que s'hi han apropat.

Ramon Magem Parera

Balsareny, novembre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.