dissabte, 9 de febrer del 2013

Carnestoltes lluït


SOCIETAT


El dissabte 9 de febrer, Balsareny va viure una lluïda rua de Carnaval. No pas massiva com les de Sallent, Solsona, Sitges i altres llocs on la tradició carnavalesca convoca gent de la comarca i de més lluny i tot; però sí de dimensió local, tal com el CCB va restaurar aquesta festa popular, en aquells anys de la Transició. Des d’aleshores, ininterrompudament, les comparses del poble han posat una nota de color als nostres carrers. L’esforç de confeccionar les disfresses es veu compensat per l’alegria de la celebració i la desfilada, presidida pel Rei Carnestoltes, enguany amb el suport de Dani Màgik.










Uns soldats romans que portaven l’estelada a l’estendard; uns bonics peixos de colors; cuques i bestioletes; una tribu de caníbals; un tablao flamenc; un grup de “nenes” del segle passat; un ramat de xaiets amb els corresponents pastors; unes torretes de flors; uns presos de la banda dels Germans Dalton amb el xèrif Lucky Luke, l’enterramorts i les ballarines de can-can; uns homes i dones de les cavernes; una colla de M&M’s; maduixes, pallassos, hippies, songokus, barrufets... i més que ens descuidem. Un bon conjunt de disfresses. A la nit, al Sindicat, sopar-ball i lliurament de premis.

Felicitem els organitzadors per la bona feina feta.

Sarment
Fotos: Sarment 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.