diumenge, 6 de gener del 2013

Cavalcada dels Reis 2013



Els patges dels Reis estrenen vestits i porten carbó

En un vespre de fred raonablement benigne, una gran quantitat de menuts i de gent gran es va aplegar a Balsareny per rebre com cal la Cavalcada dels Reis d’Orient, que un any més arribava al poble per portar joguines i il·lusió als infants.

Aquest 2013, els patges i tot el seguici reial estrenaven vestits, i la comitiva feia goig de debò. Després de la banda de trompetes i tambors que obria la comitiva, la novetat d’aquest any era un carro dels Traginers carregat de carbó de debò, destinat òbviament a la quitxalla que no hagués fet prou bondat. Al darrere, la carrossa del príncep Assuan i tot seguit les dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar, cadascú amb els seus patges. Tancaven la comitiva la colla de grallers i tambors local, Els k + sonen, i les furgonetes amb les joguines que cada rei portava per als seus admiradors.

Cal felicitar els organitzadors i a tots els col·laboradors per haver contribuït un any més, amb el seu esforç, per tal que el poble gaudís d’una festa lluïda.

Sarment




Fotos: Sarment 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.