dissabte, 10 de juny del 2023

Cloenda de les caminades de marxa nòrdica

 
 
El dia 31 de maig vàrem celebrar la cloenda del cicle de passejades de marxa nòrdica per a la gent gran, que organitza la Diputació de Barcelona amb la col·laboració d’ajuntaments i associacions locals. Enguany la trobada va tenir lloc a Vilafranca del Penedès, on ens vàrem aplegar representants de 26 municipis: entre caminants i monitors érem 850 persones, 42 de les quals veníem de Balsareny.
 
Primer de tot vam esmorzar. Tot seguit, una estona d’exercici per estirar les cames i a continuació vàrem fer una caminada d’uns 9 quilòmetres, molt planera i tota l’estona entre vinyes. Feia un sol espaterrant, menys el tram final en què ens van caure quatre gotes. Després, dinar i altra vegada a estirar les cames amb una ballaruga molt animada. Per acabar es va fer lliurament de diplomes per a les persones que haguessin fet un mínim de tres caminades. Els diplomes els repartien l’alcalde o el regidor d’esports de cada poble: per Balsareny ho va fer l’alcaldessa i també regidora d’esports, Noèlia Ramírez. La recollida dels nostres diplomes la varen fer l’Eduard Orellana i el Joan Navarro: és d’admirar que tant l’Eduard, que és invident, com el Joan, que l’hi ha acompanyat sempre, han participat a les cinc caminades d’enguany. Felicitats a tots dos, i moltes gràcies a tothom per col·laborar en aquestes caminades en què Balsareny participa des del 2016.
 
Text i fotos: Alfred Selgas















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.