diumenge, 18 d’agost de 2019

Un dimarts diferent

SOCIETATEl dia 13 d'agost, el grup de persones (pelegrins) que cada dimarts pugen a les 8 del matí a l'ermita del castell de Balsareny van organitzar un pelegrinatge obert a tothom al poble veí de Castellnou de Bages per visitar l'església romànica de Sant Andreu. Hi va haver una participació molt positiva, 25 persones. 

El programa consistia a sortir a dos quarts de 8 del matí, arribar a les  8, visitar l'església i fer-hi una pregària. En acabat, vam esmorzar i, tot seguit, ens va rebre el senyor alcalde, Domènec Òrrit, que es va oferir  molt amablement a fer-nos una visita guiada pel nucli antic de Castellnou; vam veure el museu dels maquis i la sala polivalent, on va finalitzar la visita amb un agraïment dels assistent al senyor alcalde. 


Ja de retorn a Balsareny, una parada que no podia passar per alt: el mirador del turó de Cellers per gaudir d'unes vistes espectaculars.

Text i fotos: R. Calveras


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.